M E D I A T I C A

"Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, sit pretium quis, sem. Nulla consequat massa quisenim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulput."

- Emma Rose

A MEDIATICA som un equip professional innovador i creatiu, altament especialitzat en promoció de destinacions, serveis i productes/empreses turístiques. Treballem amb destinacions globals (municipis, patronats, etc.) i amb serveis concrets (hotels, càmpings, restaurants, empreses d’oci i serveis turístics, etc.).

Un equip professional amb més de 20 anys d’experiència: dissenyadors, periodistes, fotògrafs, especialistes en marketing i publicitat, informàtics i programadors, …

Desenvolupem campanyes de comunicació integrals, desde la seva concepció i planificació fins la producció. Treballem amb tots els mitjans i suports: revistes, cartelleria i paperería, Internet, ràdio i televisió. El nostre equip de treball compta amb tot el necessari per oferir als nostres clients qualsevol servei amb objectius publicitaris. Apliquem el disseny gràfic i la creativitat més innovadora a qualsevol suport comunicatiu.

Deixa un comentari

AGÈNCIA DE PUBLICITAT I COMUNICACIÓ

CAMBRILS / MIAMI PLATJA